TermoQ

Cele mai bune produse și servicii

Fereastra Extrem

Despre Noi

Firma noastră are că domeniu principal : producție și montaj tâmplarie Aluminiu și PVC cu geam termopan. Partea de profile Ramplast o prelucram și montam in atelier propriu , iar pentru persoanele exigente cu un standard ridicat al calității avem câteva parteneriate cu cei mai mari producători de tamplarie PVC Rehau și Salamander la nivel național. Totodată mai producem și tamplarie din aluminiu: Alumil, Profilco MK din gama produselor Premium !! Dar și low-costuri locale.
-Pentru tamplarie din lemn stratificat avem din nou un parteneriat cu doi producători din județele limitrofe.
-Ca și produse adiacente dar legate cu acest domeniu mai livram și montam următoarele:
-usi de garaj rezidențial sau industrial sectionale și tip rulou;
-Rulouri exterioare din PVC și aluminiu cu plasa tip rulou incorporat.
-Rolete textile si jaluzele verticale.
-Copertine fixe și retractabile.
-Placari fațade cu Alucobond.
-Amenajari interioare și exterioare, placări fațade cu polistiren sau vata bazaltica.
-În speranța că, acoperind o plaja mai largă de lucrări putem veni în întâmpinarea dv pentru a va scurta timpul de a căuta .
Cu stima echipa
Termo-Q ambiental sistem!!! Sub deviză:
Alege confortul inteligent!!!

Ce ne propunem pentru 2021

Anul de gratie 2020, anul in care incepem un modul de informare si constientizare a populatiei , in importanta alegerii tamplariei pentru a beneficia pe deplin de calitatile acesteia, alaturi de cel mai mare brand in domeniul productiei de tamplarie PVC Rehau -BARRIER , si prin noi parteneri directi. Dragi colaboratori, Eficiența energetică ia o amploare tot mai mare o dată cu creșterea prețurilor la resursele energetice la nivel mondial. Responsabilizarea utilizării eficiente a resurselor naturale cât și diminuarea costurilor mari a facturilor pentru consumul de energie termică și electrică este problema numărul unu ce privește fiecare persoană în parte. Treptat, în următoarea perioadă, vom actualiza rețetele produselor, conform celor mai recente specificații tehnice primite de la furnizorii de profile, feronerie, sticlă și accesorii. Astfel putem susține continuu sustenabilitatea produselor și serviciilor Barrier. Recomandăm o investiție unică, realizând ferestre eficiente energetic, diminuând astfel considerabil consumul de energie pe termen lung și asumându-ne statutul de formator al pieței de tâmplărie termoizolantă. Echipa BARRIER prin Termo-Q Ambiental System!!!