Tamplarie pvc Rehau

Ferestrele si usile construite cu sistemele de profile REHAU se disting prin numeroase avantaje. Solicitarile actuale, cum ar fi izolarea termica, protectia antiefractie si fonoizolarea pot fi luate in calcul in mod individual si in functie de situatie. in acelasi timp, sistemele REHAU se caracterizeaza printr-o suprafata unica HDF (finisare de inalta calitate) cu un aspect atractiv, durabila si costuri reduse de intretinere si curatare.

 

REHAU din profile PVC

Inovativ. Sigur. Durabil. si la fel de individual

ca dorințele Dvs. Fie pentru izolație termica, fie pentru protecție antiefracție - sau izolație fonica - ferestrele REHAU se potrivesc nevoilor Dvs. personale. in cazul tuturor nivelurilor de echipare aveti libera alegere la proiectare: de la albul clasic la aspectul lemnului natural pana la culori solide puternice.

Euro Design 60

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru proiecte in constructii

Sistemul constructiv de baza, cu 3 camere si adancimea constructiva de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu cerinte reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.

Euro Design 70

Sistemul cu adancime constructiva de 70 mm destinat constructiei de locuinte

Euro-Design 70 ofera cele mai bune conditii pentru proiecte de constructii. Acreditat cu standardele de calitate REHAU, Euro-Design 70 este un sistem de ferestre economic. Formele numeroase, culorile si paleta de design, ofera numeroase posibilitati pentru proiectarea acestora.

Brillant Design 70 80

Izolatie termica si design variat

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designului. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm sau 80 mm sistemul este ideal pentru constructii noi sau renovari. Realizarea in diverse forme, multitudinea de culori si modele de canaturi permit multe posibilitati de a va personaliza fereastra.

GENEO

Eficienta energetica dusa la perfectiune: profilul pentru ferestre complet armat

GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii. Materialul hightech RAU-FIPRO® confera profilului o stabilitate deosebita. Prin aceasta tehnica, armaturile de otel nemaifiind necesare, se asigura o reducere a costurilor cu 90%.

SYNEGO

Izolare termica cu pana la 50 % mai ridicata

Noile ferestre SYNEGO reprezinta programul de economisire ideal. in comparatie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO va ofera o izolatie termica cu pana la 50% mai ridicata. Va veți reduce simtitor costurile de incalzire iar valoarea imobilului Dumneavoastra va crește - astazi, maine și poimaine!

Avantajele usilor si ferestrelor din PVC

1)reducere substantiala a cheltuielilor de incalzire si a emisiei de substante nocive datorita etanseitatii termice foarte bune, de pana la 0.8 W/mpK, in functie de tipul de geam; 

2)durata de viata ridicata, de minim 30 ani, garantata de producator;siguranta; confort si liniste prin izolare fonica optima, pana la 38 dB; 
3)eliminarea pentru totdeauna a cheltuielilor pentru vopsit,intretinere usoara si usurinta in exploatare; 
4)PVC-ul este greu inflamabil si nu intretine arderea; 
5)originalitate prin diferite culori, texturi si forme ale profilului 

6)Profilele sunt complet ecologice: menajati resursele naturale si contribuiti la reducerea poluarii mediului inconjurator. • rezistenta la intemperii: retete speciale chimice garanteaza o rezistenta deosebita la intemperii si imbatranire, chiar si in cazul unor conditii climatice extreme;

Calendar

« April 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30