Jaluzele

Orizontale
Upload Image...

ELEGANTA SI CONFORT TOT ANUL

Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale

Eleganta traditionala si functionalitatea jaluzelelor orizontalefac din acestea optiunea perfecta pentru decorarea ferestrelor casei sau a biroului dumneavoastra.

Obtine gratuit oferte de pret!

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupa un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protectie împotriva caldurii si, în acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafeţei lamelelor.

Firma noastra va pune la dispoziţie o mare diversitate de modele si culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioara. Jaluzelele orizontale, pe lânga aspectul elegant ce-l confera interiorului, asigura atât protectia solara cât si protectie vizuala împotriva privirilor indiscrete.

Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate excepționala asigurând un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.

Pentru ferestrele din PVC si euroferestre, au fost concepute în mod special Jaluzelele ISSO din aluminiu care se evidentiaza prin designul lor deosebit si prin durata de utilizare îndelungata. Acest tip de jaluzele a fost astfel proiectat încât sa se integreze perfect cu fereastra pe care este montata.

Jaluzele Orizontale STANDARD

Jaluzele Orizontale STANDARD au profilul superior dreptunghiular si se pot monta pe termopan, pe perete sau pe tavan.

Jaluzele Orizontale LUX

Jaluzele orizontale LUX au profilul superior plan. Profilul superior plan a fost special conceput pentru ca jaluzelele orizontale sa se poata monta intre baghetele geamului termopan.