Profile 4 Camere
Solid 400
Profile 5 Camere
Solid 500
Profile 6 Camere
Ecolux Light

Eco PVC „singurul” profil 100% ecologic.

Solid 400 |Solid 500
Ecolux Light

Ramplast azi

Conform unui studiu realizat de revista Fereastra, Ramplast este astăzi cel mai mare producător de profile PVC din Romania.

Profilele PVC Ramplast sunt produse intr-un centru de productie modern, cel mai mare de acest gen din România.

Centrul de productie Ramplast este dotat cu o nouă instalație de malaxare automată și linii de extrudare de ultimă generație, produse de liderii mondiali în domeniu. În cadrul fabricii se folosește o tehnologie de extrudare furnizată de firma austriacă Greiner.

Obtine gratuit oferte de pret!

Profile Solid 400

Detalii

Lansate pe piață în 2017 ca o variantă evoluată a seriei EcoTherm Light, profilele Solid400 (profil PVC 4 camere) sunt ecologice și au parametrii tehnici îmbunătățiți. Aceste profile își păstrează design-ul compact și structura tetracamerală.

Profilele Ramplast sunt realizate printr-un proces de extrudare folosind materie prima de calitate, intr-o combinație de ingrediente active. Acestea sunt caracterizate prin rezistență sporită la factori externi, o prelucrare facilă, rezistență mecanică sporită și un design inovativ. Urmand tendintele europene in domeniu, Ramplast s-a aliniat trendului si a lansat astfel Seria Solid400 în anul 2017 (ca o variantă evoluată a profilelor EcoTherm Light), având toate caracteristicile apreciate ale acestora. Profilele Solid400 au fost concepute pentru a permite o prelucrare facilă de către toți producătorii de tâmplărie PVC, având un sistem compact și parametrii tehnici îmbunătățiți. Prin intermediul structurii pvc 4 camere, profilele Solid400 oferă un nivel înalt de etanșare și sporesc confortul termic în orice încăpere.

Specificatii tehnice
Profile cu structură tetracamerală cu adâncimea constructivă de 60mm. Se remarcă designul exterior prin suprafete poligonale și muchii rotunjite.
Armături dimensionate pentru a face față oricăror solicitări.
Garnituri din EPDM sau termosudabile în culorile gri sau negru.
Posibilitatea montării de sticlă termoizolantă cu grosimea de până la 34mm.
Drenaj controlat al apei și ventilarea camerelor prin intermediul sistemului de canale executate în ramă și cercevea.
Baghete de fixare a sticlei în două variante de design exterior: rotund sau poligonal.

Profile Solid 500

Detalii

Seria premium de clasa A Solid500 de profile PVC este caracterizată prin structura cu 5 camere și un design cu fețe poligonale și margini rotunde. Datorită îmbunătățirii sistemului de fixare și a structurii, profilele Solid500 au rezistență sporită.

Profilele PVC produse de Ramplast sunt 100% ecologice și reciclabile, fiind remarcate prin faptul că sunt primele profile PVC de acest tip din Sud Estul Europei. Compoziția lor se bazeaza pe PVC (policlorură de vinil) și aditivi organici care nu conțin plumb sau staniu.Una din principalele priorități ale companiei Ramplast este siguranța beneficiarilor (profilele produse nu sunt dăunătoare pentru sănătate) și siguranța mediului înconjurător. Profilele de clasa A din seria Solid500 au fost lansate în 2017 și sunt menite să înlocuiască seriile EcoTherm și EcoTherm Plus. Ele se bazează pe un nou concept de structură internă, bazată pe 5 camere. A fost îmbunătățit coeficientul de transfer termic, comparativ cu valorile specifice profilelor menționate anterior.

Specificatii tehnice
Profile Clasa A cu structură pentacamerală cu adâncimea constructivă de 60mm. Se remarcă designul exterior prin suprafețe poligonale și muchii rotunjite.
Armături dimensionate pentru a face față oricăror solicitări.
Garnituri din EPDM sau termosudabile în culorile gri sau negru.
Posibilitatea montării de sticlă termoizolantă cu grosimea de până la 34mm.
Drenaj controlat al apei și ventilarea camerelor prin intermediul sistemului de canale executate în ramă și cercevea.
Baghete de fixare a sticlei în două variante de design exterior: rotund sau poligonal.

Profile EcoLux Light

Vă invităm să descoperiți profilele cu sistem premium din seria EcoLux Light. Acestea au parametri de izolare termică și fonică excepționali, un design modern și o structură hexacamerală. Aflați care sunt avantajele lor!

Detalii

În mod similar seriei EcoLux, profilele din seria EcoLux Light se încadrează în gama premium. Ele au fost concepute ca un sistem inovator care facilitează munca tuturor producătorilor de tâmplărie PVC.Datorită adâncimii de 70 mm și a parametrilor de izolare termică și fonică de excepție, profilele din seria EcoLux Light sunt alegerea principală a producătorilor de ferestre și uși din termopan. Ele presupun costuri de producție scăzute și stocuri minimizate, fapt care constituie un avantaj și un factor decisiv pentru clienții noștri.Profilele EcoLux Light au un design bazat pe muchii rotunjite și dimensiuni compacte, fiind potrivit pentru a fi integrat în orice tip de clădire. Ele folosesc același sistem de armare și accesorii cu seria EcoLux.

Specificatii tehnice
Coeficient termic: 1,35 W / m2K (pentru profile armate)
Pantă interioară de 5 grade pentru o scurgere mai bună a apei