Profile Rehau Euro 70

Perfecte pentru lucrări de reabilitare și modernizare

Sistemul cu adancime constructiva de 70 mm destinat constructiei de locuinte

Euro-Design 70 ofera cele mai bune conditii pentru proiecte de constructii. Acreditat cu standardele de calitate REHAU, Euro-Design 70 este un sistem de ferestre economic. Formele numeroase, culorile si paleta de design, ofera numeroase posibilitati pentru proiectarea acestora.

REHAU Euro-Design 70

În proiectele de reabilitare și modernizare înlocuirea ferestrelor vechi este de cele mai multe ori o etapă care nu poate fi evitată. Termoq îți propune ferestre cu performanțe peste caracteristicile tâmplăriilor din PVC dintr-o generație anterioară, într-un orizont de 5, 6 ani. Iar reducerea facturilor la încălzire și fiabilitatea ferestrelor în timp sunt aspecte de care o să te bucuri începând cu primele luni de utilizare.

Izolatie termica si design variat

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designului. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm sau 80 mm sistemul este ideal pentru constructii noi sau renovari. Realizarea in diverse forme, multitudinea de culori si modele de canaturi permit multe posibilitati de a va personaliza fereastra.

Protecție crescută împotriva loviturilor

Ferestrele Rehau 70 au protecție antiefracție fiind dotate cu feronerie specială ROTO Lux. Alături de feroneria rezistentă ansamblul de sticlă cu 3 foi asigură protecție optimă împotriva intervenției cu instrumente grele, inclusiv ranga cu gheare. În plus, fereastra poate fi dotată cu elemente de blocare care sporesc gradul de siguranță la interior.

Caracteristici tehnice și performanțe

material profil: PVC

coeficient de izolare termică: Uf până la 1,3 W/m²K

clasa de izolare fonică: 4

protecție antiefracție: WK2

grosime profil: 70 mm

lățime vizibilă profil: 96 mm

număr de camere constructive: 5 camere

grosime pereți camere: 3 mm

garnituri: 2 rânduri

feronerie: Roto cu balamale vizibile pe tocul ferestrei

pachete de sticlă: (min/max, mm) 24 – 40 mm

culori în gamă extinsă – cașerare sau vopsire