Profile Rehau Geno 80

Performanțe de top în doar 80 de mm

O fereastră bine făcută este o fereastră care aduce confortul în spațiul tău. Am regândit geometria ferestrelor clasice din PVC și am reușit să obținem performanțe inegalabile încă, în doar 80 de milimetri grosime.

Gebo 80+ este vârful tehnologic în materie de ferestre din PVC îmbinând cu succes aspectul premium, complet personalizabil, cu rezultatele surprinzătoare. Bucură-te de confort termic și acustic în fiecare clipă.

Investește inteligent în soluții care rezistă. Ai cel mai bun preț pentru ferestrele care vor schimba modul în care te simți atunci când îți petreci timpul în interiorul locuinței.

Izolare termică cu până la 50% mai ridicată

Geno 80+ oferă o izolare termică cu până la 50% mai eficientă comparabil cu ferestrele standard. Economisește an de an și uită de grija costurilor lunare.

Ferestrele Geno80+ vor reduce pierderile de căldură către exterior iarna și vor proteja interiorul de căldură vara. Te simți confortabil indiferent de anotimp și te bucuri de mai multă lumină naturală pe tot parcursul anului.

Eficienta energetica dusa la perfectiune: profilul pentru ferestre complet armat

GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii. Materialul hightech RAU-FIPRO® confera profilului o stabilitate deosebita. Prin aceasta tehnica, armaturile de otel nemaifiind necesare, se asigura o reducere a costurilor cu 90%.

Profile de sinteză, SYNEGO

Datorită noii geometrii și noilor tehnologii constructive, ferestrele Geno 80+ sunt echipate cu profile de sinteză SYNEGO.

Astfel, am reușit să obținem performanțe mai bune cu aceleași materiale: un al treilea nivel de etanșare, 7 camere în cadru, 6 camere în cercevea, garnitură mediană, impermeabilitatea la aer, izolare fonică, izolare termică, economie de energie și siguranță antiefracție. Acestea sunt principalele caracteristici care fac din Geno 80+ ferestre cu adevărat surprinzătoare.

Caracteristici tehnice și performanțe

material profil: PVC

izolare termică excelentă: Uf = 0,94W/m²K

izolare fonică optimă: Rw,p = 47 dB

protecție antiefracție: până la clasa RC 3

grosime profil: 80 mm

înălțime vizibilă profill: 117 mm

număr de camere : 7 camere – toc, 6 camere – cercevea

garnituri: 3 rânduri

feronerie: Roto cu balamale vizibile pe tocul ferestrei sau ascunse în falț , numită Roto Designo

pachete de sticlă: 3 foi de sticlă: 42 și 50 mm

culori în gamă extinsă – cașerare sau vopsire

posibilitate de placare cu aluminiu la exterior

culori în gamă extinsă – cașerare sau vopsire