TermoQ

Tutoriale Termopane

reglare termopan in functie de anotimp

Ai geamuri de termopan? Atunci trebuie sa le reglezi in functie de anotimpul si temperaturile care sunt afara. Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la achizitionarea unor astfel de produse, deoarece sunt mult mai practice si bune din punct de vedere termic si fonic. Avand in vedere ca este o investitie, trebuie sa ai grija de intretinerea acestora. In ce consta acest lucru? Reglarea si curatarea lor periodica, ce se face in functie de sezon, mai exact, iarna si vara. In functie de aceste doua aspecte, atat durata de viata, cat si eficienta acestora vor creste.

Detalii

1. Demontare baghete – 4 bucati – ai grija sa nu ciupesti marginile baghetei, ai nevoie de un spaclu ascutit pe care il introduci intre bagheta si profil; fortezi putin si se departeaza bagheta
2. Scoatere geam – ai gjija sa nu iti cada geamul dupa demontarea ultimelor baghete
3. Scoti cu atentie geamul termoizolant avand grija sa ii pastrezi pozitia in care a fost montat (important mai ales pentru geam low-e unde iti dai seama mai greu unde este pozitionata partea tratata)
4. Iti faci treaba
5. Montajul in ordine inversa – atentie la cale, sa le pui la loc asa cum au fost
6. Baghetele le fixezi intai in capete si apoi le bati usor cu un ciocan de cauciuc sau orice altceva care sa nu le deterioreze.

demontare geam termopan